Projectcoordinator afdeling Facilitair

Projectcoordinator afdeling Facilitair

Over Klimmendaal :

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken in de omgeving van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou! 

Bij Klimmendaal hebben ongeveer 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele en klantgerichte omgeving op diverse locaties in Oost-Nederland. Samen begeleiden we patiënten naar een zo zelfstandig mogelijke plek in de maatschappij op een wijze die bij hen past.

Projectcoördinator afdeling Facilitair:

32 tot 36 uur gemiddeld per week

Heb jij meerdere jaren ervaring met het coördineren van projecten? Ben je bekend met facilitaire dienstverlening? Ben jij LEAN Green Belt? Zit projectmatig werken en klantgericht denken in je DNA? Ben je een ster in het organiseren, plannen en prioriteren van werkzaamheden, voortgangsrapportage en vind je het leuk om samen te werken in projecten en met verschillende disciplines? Dan zoeken wij jou! 

Je coördineert de verschillende projecten op het gebied van facilitaire dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan projecten op het gebied van relevante wet- en regelgeving, implementatie van gegunde opdrachten, aanpassing van dienstverlening en structuurwijzigingen. Jij ondersteunt en werkt nauw samen met de manager facilitair, de teamleiders services, Huisvesting, Servicedesk facilitair en Inkoop. Je zorgt ervoor dat de projecten voortgang behouden, bewaakt gemaakte afspraken en deadlines, je verzorgt projectrapportages en signaleert tijdig als de voortgang van een project stagneert. De manager facilitair, Projectmanager Huisvesting en de teamleiders services zijn eigenaar van de projecten. Je maakt deel uit van een facilitair bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar hard gewerkt wordt aan een mooie toekomst. Je standplaats is Arnhem, maar je werkzaamheden vinden ook op andere locaties van Klimmendaal plaats. 

Jouw werkzaamheden:

 • Je stelt in opdracht van opdrachtgevers projectplannen op.

 • Je bewaakt de projectplanning en het projectbudget, stuurt deze zo nodig bij en rapporteert aan de opdrachtgever.

 • Je verzorgt de verslaglegging van de projectbijeenkomsten.

 • Je levert tijdig de benodigde informatie, documenten of gegevens aan ten behoeve van de projectbijeenkomsten.

 • Je ondersteunt de manager facilitair en de teamleiders services die projectverantwoordelijk zijn.

 • Je signaleert tijdig stagnatie van projectvoortgang bij de projectverantwoordelijken en rapporteert periodiek over de voortgang van projecten aan de manager facilitair.

 • Je behoudt het overzicht van de jaarlijkse projectenkalender.

 • Ten behoeve van de projecten kun je zowel interne als externe contacten hebben.

Wat vragen wij?:

 • Een relevante afgeronde HBO-opleiding, bijvoorbeeld Facilitair Management.

 • Kennis van facilitaire dienstverlening, relevante wet- en regelgeving en LEAN Green belt.

 • Ervaring met projectmanagement, projectmatig werken, procesmatig denken en LEAN.

 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en bent klantgericht.

 • Je hebt een doortastende en proactieve werkhouding, je bent ook goed in samenwerken, maar bent ook goed in staat om zelfstandig te werken.

 • Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen

BrancheZorg
LocatieArnhem en locaties Klimmendaal
Reageer voorZo spoedig mogelijk
StartdatumZo spoedig mogelijk
EinddatumLoondienst
Uren32 - 36
StatusOpen
Pdf aanvraag
terug