Property & Workplace Coordinator

Property & Workplace Coordinator

Als Property & Workplace Coordinator word je bij het advocatenkantoor onderdeel van een toonaangevende organisatie. Samen met de P&W Manager en jouw team ben je een drijvende kracht om de dienstverlening binnen een nieuw, innovatief en duurzaam pand op het hoogste niveau te brengen/ houden. Ben jij de nieuwe Property & Workplace Coordinator, die leiding wil geven aan het P&W team en wil streven naar continue verbetering van de dienstverlening?


Als P&W Coordinator ben je onderdeel van een grotere, Internationale Property & Workplace organisatie. Je hebt vanuit jouw coördinerende rol Internationaal contact met collega’s in het buitenland ter kennisdeling. Je kan denken aan Internationale projecten, ISO-certificeringen, net-Carbon 2030 doelstellingen of topics als zero emission. Samen met het lokale P&W team bepaal en verbeter jij alle producten en diensten binnen het pand. Als er optimalisaties of vernieuwingen mogelijk zijn dan pak jij hier de regie op, maar werkt ook mee om te zorgen dat het snel, zorgvuldig en kundig geïmplementeerd wordt. Soms zijn het kleine veranderingen, maar je kan ook een rol spelen op grotere thema’s als ESG en ‘smart buildings’ (binnen een Internationaal en high-end speelveld).


Op de nieuwe kantoorlocatie benutten ze de mogelijkheden van ‘smart building’ en het splinternieuwe pand bezit veel duurzaamheidscertificaten (zoals WELL en BREEAM). Ze willen op het gebied van duurzaamheid graag onderscheidend zijn (“Be Bold”) en je bent op dit vlak een ambassadeur binnen onze organisatie. Je vertaalt de dagelijkse operatie naar de certificaten toe en andersom. Zo ben je o.a. verantwoordelijk voor de uitvoering van de Leesman Office survey en alle eventuele verbeterpunten. Dit geldt ook voor onze ‘well being’ standaarden. Het kantoor heeft op dit vlak veel ambities en de P&W Coordinator heeft hierin een proactieve en leidende rol.


Samen met de P&W Manager geef je verdere invulling aan de uitvoering van de P&W strategie, zoals bijvoorbeeld het organiseren van (her)nieuw(d)e contracten en altijd op zoek gaan met leveranciers om de services ‘above and beyond’ te realiseren. De kwaliteit moet niet alleen goed blijven, maar ook continue verbeteren naar nog meer excellente dienstverlening. Dit doe je niet alleen. Je geeft operationeel leiding aan een P&W team (3 FTE) aangevuld met uitbesteedde diensten (ongeveer 25 contractors, waaronder schoonmaak, receptie, catering, en onderhoud). Je bent het dagelijkse aanspreekpunt en onderdeel van het team. Je levert stuurinformatie aan bij de P&W manager en zorgt dat alle services binnen het pand goed verlopen.


Naast het werk biedt het advocatenkantoor een scala aan leuke activiteiten aan, zoals sportactiviteiten, coaching, (stoel)massages, feestelijke aangelegenheden, maar zorgen ze ook voor elke dag vers fruit.

 

MAIN DUTIES AND RESPONSIBILITIES

 • Functioneel leidinggeven aan de lokale P&W organisatie (ongeveer 25 FTE);

 • Bewaken van het proces van continue verbetering van de dienstverlening binnen kantoor;

 • Bepalen en verbeteren van alle services en producten binnen de P&W strategie en operatie;

 • Ambassadeur rol vervullen op het gebied van ESG, ‘well being’ en ‘smart buildings’;

 • Zorg dragen voor de certificeringen van het pand en eventuele verbeterpunten;

 • Vertalen van de dagelijkse operatie naar certificaten toe en andersom;

 • Invulling geven aan de uitvoering van de P&W strategie, zoals bijvoorbeeld het organiseren van het contract- en leveranciermanagement.

 

ABOUT YOU

Jij wordt getypeerd door:

 • Hbo niveau – waarbij ervaring binnen een partner-, corporate- of een matrixomgeving een pré is;

 • Ongeveer 4 tot 8 jaar werkervaring in relevante functies, bij voorkeur met budget verantwoordelijkheden;

 • Goede communicatieve skills met uitstekend stakeholder management en veel overtuigingskracht;

 • Nauwkeurigheid, daadkracht en je houdt graag regie;

 • Ervaring met het creëren en waarborgen van een vijf sterren serviceniveau;

 • Ervaring met thema’s als smart builing en ESG (zoals certificeringen als WELL en BREEAM).

 

ABOUT THEM

Het is een internationaal advocatenkantoor met advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business professionals, gevestigd in meer dan 40 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Azië en Australië. Dit internationale bereik zorgt ervoor dat ze bedrijven altijd kunnen ondersteunen in hun juridische behoeften, waar ook ter wereld. Zij streven ernaar om de leading global business law firm te zijn door hoogstaande kwaliteit en service te leveren aan onze cliënten en door praktische en innovatieve juridische oplossingen aan te bieden, die bijdragen aan hun succes. In het werk staan zij multinationals, Global 1000- en Fortune 500-ondernemingen bij, evenals opkomende (tech-)bedrijven en overheidsinstanties of andere publieke organisaties.

 

THEIR VALUES

In alles wat het advocatenkantoor doet met en voor onze mensen en cliënten, staan onze waarden centraal:

 • Be Supportive – ze zijn meedenkend en inclusief, waarderen diversiteit en handelen doordacht;

 • Be Collaborative – ze zijn proactieve en enthousiaste teamspelers, die investeren in het opbouwen en onderhouden van onze relaties;

 • Be Bold – ze hebben lef, zijn nieuwsgierig en dagen onszelf uit om groots te denken en nieuwe, creatieve oplossingen te vinden;

 • Be Exceptional – ze zijn strategisch en gedreven, met als doel om verwachtingen en standaarden te overtreffen.

 

DIVERSITY AND INCLUSION

Bij het advocatenkantoor ligt diversiteit en inclusie ten grondslag aan de manier waarop ze de waarden naleven. Zij geloven dat iedereen een stem heeft én dat ieders stem telt. Ze weten dat de diversiteit binnen het bedrijf ons sterker, innovatiever en creatiever maakt, wat hun helpt de cliënten beter van dienst te zijn. Ze hechten daarom grote waarde aan het bieden van een inclusieve werkomgeving en cultuur door onze gehele (internationale) organisatie, waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn.
Zij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in perspectief, achtergrond en cultuur ons de leading global business law firm maakt; daarom bouwen ze actief aan evenwichtige teams. Ieders bijdrage is uniek en welkom en ze moedigen daarom actief alle talentvolle mensen aan te solliciteren – ongeacht hoe jouw talent is verpakt en ongeacht jouw achtergrond, situatie of hoe jij je identificeert.

 

HYBRID WORKING

Het advocatenkantoor erkent dat hun mensen verantwoordelijkheden en interesses buiten hun carrière hebben en dat ze, als organisatie, uiteindelijk allemaal baat hebben bij flexibel werken. Graag gaan ze daarom met kandidaten in gesprek over de verschillende mogelijkheden waarop hybride werken kan worden ondersteund en vormgegeven.

 

PRE-ENGAGEMENT SCREENING

Op het moment dat het advocatenkantoor jou een aanbod doet, zullen zij – waar relevant en met inachtneming van lokale wetgeving – pre-engagement screening checks uitvoeren, bijvoorbeeld inzake jouw professionele en academische kwalificaties, jouw geschiktheid om in het relevante rechtsgebied te werken, jouw justitiële verleden en werkgerelateerde referenties.

BrancheAdvocatenkantoor
LocatieAmsterdam
Reageer voorZ.S.M
StartdatumZ.S.M.
Einddatum
Uren36
StatusOpen
Pdf aanvraag
terug