Property & Workplace Manager

Property & Workplace Manager

Bij het advocatenkantoor is de verhuizing aanstaande naar een nieuw, innovatief en duurzaam pand. Wil jij als Property & Workplace Manager leidinggeven aan het P&W team en deze kans pakken om een vooruitstrevende werkplek te realiseren?


De Property & Workplace Manager is onderdeel van een team van internationale Property & Workplace collega’s. Het advocatenkantoor is toonaangevend in meer dan 40 landen wereldwijd en je hebt zowel tweewekelijks, wekelijks als maandelijks afstemming met gelijkgestemden over de hele wereld. Dit geeft je veel back-up en steun vanuit een internationaal netwerk van experts.


Voor het kantoor in Amsterdam ben je in staat om zelf de beslissingen te maken. Je definieert de P&W strategie en bent verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de dienstverlening in de breedste zin des woords. Je stuurt lokaal een team aan en hebt ondersteuning van jouw P&W Coordinator. In totaal ben je in Amsterdam verantwoordelijk voor ongeveer 25 collega’s. Daarbij ben je aangesloten bij een netwerk van vakgenoten bij andere advocatenkantoren en de Zuidas.


Jouw doel is om ons geweldige, nieuwe kantoor op een zeer hoog niveau vorm te geven en naar een vooruitstrevende werkplek te brengen. Het is een geweldig pand met zowel BREEAM als WELL certificaten en een werkgever die het echt tot het volste wil benutten en mogelijkheden biedt om hier invulling aan te geven. Voor het advocatenkantoor is ESG een belangrijk thema en ze zetten graag in op duurzame oplossingen.


Je werkt nauw samen met de maatschap van Partners en de Country Managing Partner om ook de mogelijkheden voor ‘smart buildings’ verder te ontwikkelen, met als streven een vijf sterren niveau van service. Het is een hoog competitieve markt, dus je moet een hoog competitieve werkplek waarborgen, waar je zowel duurzaamheidselementen als elementen op het gebied van ‘smart building’ aanpakt om een geweldige werkplek neer te zetten.


Naast het werk biedt kantoor een scala aan leuke activiteiten aan, zoals sportactiviteiten, coaching, (stoel)massages, feestelijke aangelegenheden, maar zorgen ze ook voor elke dag vers fruit.

 

MAIN DUTIES AND RESPONSIBILITIES

 • Een voorstel maken van de lokale P&W strategie t.b.v. het verder professionaliseren van de dienstverlening, aangevuld met een jaarlijkse en gedetailleerd voorstel voor de afdelingsbudgetten;

 • Opstellen van business cases voor investeringsvoorstellen;

 • Beoordelen en aansturen van het P&W team met ondersteuning van de P&W Coordinator;

 • Zorg dragen voor een hoge servicestandaard in lijn met de behoeften van de organisatie en het ontwikkelen en implementeren van innovatieve procedures, die de effectiviteit en klanttevredenheid verhogen;

 • Zorg dragen voor contractmanagement, waarbij de prestaties van leveranciers en eventueel uitbestede diensten voldoen aan de gestelde serviceniveaus en KPI’s of de doelstellingen overtreffen;

 • Zorg dragen voor de correcte rapportages en actuele personeels- en resourcesplanning, zodat deze in lijn zijn met alle activiteiten, serviceniveaus, certificeringen en budget, waarbij actief toezicht wordt gehouden dat de kosten onder controle zijn;

 • Assisteren van het lokale MT en de Head of P&W Europe op het gebied van kantoorvastgoedzaken (bijv. huurcontracten, huurherzieningen en servicekostenzaken).

 

ABOUT YOU

Jij wordt getypeerd door:

 • Hbo/ wo niveau – waarbij ervaring binnen een partneromgeving of een matrixomgeving een pré is;

 • Goede communicatieve skills met uitstekend stakeholder management en veel overtuigingskracht;

 • Pionieren en innovatiekracht;

 • Ervaring met het creëren en waarborgen van een vijf sterren serviceniveau;

 • Ervaring met thema’s als smart builing en ESG (zoals certificeringen als WELL en BREEAM).

 

ABOUT THEM

Het is een internationaal advocatenkantoor met advocaten, notarissen, belastingadviseurs en business professionals, gevestigd in meer dan 40 landen in Europa, Amerika, het Midden-Oosten, Afrika en Azië en Australië. Dit internationale bereik zorgt ervoor dat ze bedrijven altijd kunnen ondersteunen in hun juridische behoeften, waar ook ter wereld. Zij streven ernaar om de leading global business law firm te zijn door hoogstaande kwaliteit en service te leveren aan onze cliënten en door praktische en innovatieve juridische oplossingen aan te bieden, die bijdragen aan hun succes. In het werk staan zij multinationals, Global 1000- en Fortune 500-ondernemingen bij, evenals opkomende (tech-)bedrijven en overheidsinstanties of andere publieke organisaties.

THEIR VALUES

In alles wat het advocatenkantoor doet met en voor onze mensen en cliënten, staan onze waarden centraal:

 • Be Supportive – ze zijn meedenkend en inclusief, waarderen diversiteit en handelen doordacht;

 • Be Collaborative – ze zijn proactieve en enthousiaste teamspelers, die investeren in het opbouwen en onderhouden van onze relaties;

 • Be Bold – ze hebben lef, zijn nieuwsgierig en dagen onszelf uit om groots te denken en nieuwe, creatieve oplossingen te vinden;

 • Be Exceptional – ze zijn strategisch en gedreven, met als doel om verwachtingen en standaarden te overtreffen.

 

DIVERSITY AND INCLUSION

Bij het advocatenkantoor liggen diversiteit en inclusie ten grondslag aan de manier waarop ze onze waarden naleven. zij geloven dat iedereen een stem heeft én dat ieders stem telt. ze weten dat de diversiteit binnen het bedrijf ons sterker, innovatiever en creatiever maakt, wat hun helpt onze cliënten beter van dienst te zijn. Ze hechten daarom grote waarde aan het bieden van een inclusieve werkomgeving en cultuur door onze gehele (internationale) organisatie, waarin iedereen volledig zichzelf kan zijn.
Zij zijn ervan overtuigd dat diversiteit in perspectief, achtergrond en cultuur ons de leading global business law firm maakt; daarom bouwen ze actief aan evenwichtige teams. Ieders bijdrage is uniek en welkom en ze moedigen daarom actief alle talentvolle mensen aan te solliciteren – ongeacht hoe jouw talent is verpakt en ongeacht jouw achtergrond, situatie of hoe jij je identificeert.


HYBRID WORKING

Zij erkennen dat de mensen verantwoordelijkheden en interesses buiten hun carrière hebben en dat ze, als organisatie, uiteindelijk allemaal baat hebben bij flexibel werken. Graag gaan ze daarom met kandidaten in gesprek over de verschillende mogelijkheden waarop hybride werken kan worden ondersteund en vormgegeven.


PRE-ENGAGEMENT SCREENING

Op het moment dat het advocatenkantoor jou een aanbod doet, zullen zij – waar relevant en met inachtneming van lokale wetgeving – pre-engagement screening checks uitvoeren, bijvoorbeeld inzake jouw professionele en academische kwalificaties, jouw geschiktheid om in het relevante rechtsgebied te werken, jouw justitiële verleden en werkgerelateerde referenties.

 

BrancheAdvocatenkantoor
LocatieAmsterdam
Reageer voorZ.S.M
StartdatumZ.S.M.
Einddatum
Uren36
StatusOpen
Pdf aanvraag
terug